• Vragen? +31228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Halloween kleding!

Halloween kostuum Clown

Een ruim en divers aanbod aan Halloween Clown kostuum tref je hier aan! Jouw feest is gegarandeerd geslaagd met een freaky Clownkostuum uit ons assortiment! Grootste aanbod, laagste prijzen!
Lees meer
Sorteer op:

Een Halloween kostuum Clown voor de freaky nights!

In een Halloween kostuum Clown zal je vele mensen de stuipen op het lijf jagen!. Het is en blijft een griezelig aanzicht, zo'n clown in een jumpsuit en met een verschrikkelijke masker op! Er zijn diverse Halloween Clownspakken leverbaar. De klassieke killer Clown spant toch wel de kroon, dit is met afstand het meest populaire Halloween pak! Niet verrassend, met zo'n gele jumpsuit, witte handschoenen, een horror clownmasker met rode haren en een machet in de hand weet men niet hoe snel ze weg moeten zijn!

Clownspak Halloween eenvoudig en snel online kopen via Halloweenkleding.net

Het Clownskostuum kan snel en eenvoudig via onze webshop worden besteld. We beschikken over eigen voorraad en kunnen daardoor erg snel leveren! De clownspakken zijn in uiteenlopende modellen en maten leverbaar. Voor 16u besteld is de volgende dag al in huis! Spoed? We kunnen indien gewenst ook al dezelfde dag bezorgen! Voor 12.30u besteld, dan wordt jouw Halloween kostuum clown nog dezelfde dag tussen 18.00u en 22.30u bezorgd!