• Vragen? +31228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Halloween kleding!

De 3 meest angstaanjagende Halloween kostuums

  • Geplaatst op
  • Door Halloweenkleding.net
  • 0
De 3 meest angstaanjagende Halloween kostuums

Nog even en het is op 31 oktober weer Halloween; de gelegenheid om iedereen de stuipen op het lijf te jagen met je enge kostuum. Dit typische Amerikaanse feest is een aantal jaren geleden over komen waaien naar Nederland. Daarom doen wij ook jaarlijks volop mee met dit griezelfeest. Op deze evenementen zien we vaak dat de gasten zich verkleden als vampier, filmster of mummy. Maar het kan nog veel enger. Daarom hebben wij nog een paar opties voor Halloweens kostuums waar je de andere gasten flink mee kan laten schrikken.

De killer clown

Clowns zijn er eigenlijk voor een lach op het gezicht van kinderen te bezorgen, zou je denken. Maar er zijn genoeg kinderen en volwassen die juist de bibbers krijgen als je ook maar een klein beetje in de buurt komen van een clown.  En horrorfilms als IT bevestigen des te meer dat er ook genoeg clowns zijn die hele andere plannen hebben dan mensen aan het lachen krijgen. Voor het feest kan jij je in een compleet klassiek horror clownskostuum hijsen, kleed je als killer clown of draag alleen een eng clownsmasker. Welk clownskostuum je ook kiest, reken er maar op dat veel gasten op een afstandje blijven.

Chucky, de moordlustige pop

Liefhebbers van horrorfilms kennen vast nog wel Child’s Play die draait om de pop Chucky. Op het eerste gezicht lijkt deze pop lief, maar in de film blijkt als snel dat de pop bezeten is door de ziel van een moordenaar. Gedurende de film loopt Chucky een behoorlijk aantal verwondingen op. Tel daar de valse gezichtsuitdrukking van de pop bij op en je hebt het ideale kostuum voor een horrorfestijn. In onze winkel vind je het originele Chucky kostuum voor mannen, maar we hebben ook een Chucky kostuum voor vrouwen. Heb je al de ideale kleding voor je outfit, maar heb je geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan met de grime? Geen probleem, in ons assortiment vind je ook het angstaanjagende Chucky masker.

Verander in een zombie

Of die zombie apocalypse ooit nog komt? Laten we hopen dat zombies alleen enge figuren in series, films en games blijven. Maar hoe leuk is het om je als zombie te verkleden voor een Halloweenfeest? Tegenwoordig is er keus genoeg: zo kan je een zombie chirurg kostuum bestellen, maar gooi het ook eens over een andere boeg en hijs je in een zombie zeemeermin kostuum. Maak je outfit helemaal af door gekleurde Halloween lenzen te dragen en gebruik nepwonden voor het extra dramatische effect.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.