• Vragen? +31228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Halloween kleding!

Verzenden & retourneren

1. VERZENDEN

1.1 Verzendkosten
Orders worden verzonden via brief - en pakketpost. Hieronder een overzicht van de bijbehorende kosten:

Nederland
Brievenbuspost - €3,50
Pakketpost - €4,95 (gratis vanaf €75)

Belgie & Duitsland
Standaard EU-Pack - €6,95 (gratis vanaf €100)

We verzenden ook naar andere landen, dit gebeurt enkel middels pakketpost. Indien u een bestelling naar een land wilt laten verzenden welke niet in het keuzemenu staat, gelieve dan even contact met ons op te nemen.

1.2. Levertijden

Standaard PostNL levering (NL & BE)
-Maandag t/m vrijdag: vóór 13.00u besteld = volgende dag in huis*
-Zaterdag: vóór 12.00u besteld = maandag in huis*
 
*In bijna alle gevallen levert PostNL de zending volgens planning af, sporadisch kan dit wel eens vertragen. Wij hebben daar helaas geen invloed op en zijn hiervoor dan ook niet aansprakelijk. 

Spoedlevering NL (waddeneilanden uitgesloten)
-Ma t/m vr: voor 12.00u besteld = ‘s avonds tussen 17.00u en 22.00u in huis! (let op, niet op feestdagen!)

U kunt de gewenste verzendmethode selecteren bij het afronden van uw bestelling in de winkelwagen.

*In bijna alle gevallen levert RedJePakketje de zending volgens planning af, sporadisch kan dit wel eens vertragen. Wij hebben daar helaas geen invloed op en zijn hiervoor dan ook niet aansprakelijk.  

1.3. Pakjegemak
Bent u overdag niet thuis of vind u het handiger om de bestelling af te halen? Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2600 afhaallocaties in heel Nederland zit er altijd een afhaalpunt bij u in de buurt, zoals Albert Heijn, Primera, Bruna, Postkantoor of één van de talloze andere aangesloten winkels. Ook kunt u kiezen voor avondbezorging of extra vroege bezorging op de dag!

De voordelen van PakjeGemak op een rij:
-U hoeft niet thuis te blijven voor het in ontvangst nemen van de bestelling.
-U kiest zelf op welke locatie u het pakket wilt afhalen.
-Er zijn ruim 2600 afhaallocaties in heel Nederland.
-Avondbezorging en extra vroege bezorging mogelijk.  

 
2. RETOURNEREN

Indien een artikel niet naar wens is kunt u deze retourneren (met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies) naar het volgende adres:
 
Retouren Halloweenkleding.net
Kruitmolen 15e (let op: géén afhaaladres)
1601 MC Enkhuizen

Bij de retourzending dient u het retourformulier ingevuld toe te voegen welke u hier kunt downloaden: Retourformulier. Zonder het bijgevoegde retourformulier kunnen wij de retourzending niet in behandeling nemen.

Bestellingen kunnen zonder opgaaf van redenen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst worden geannuleerd, Na deze termijn kan een retouropdracht niet meer in behandeling worden genomen (let op! Indien u onverhoopt een defect product heeft ontvangen, dient u dit direct aan ons kenbaar te maken. Gelieve dit niet zomaar te retourneren. Het product kan dan helaas niet worden geaccepteerd bij de retourafhandeling). 

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Na controle zal het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.

Let op: Verschillende artikelen kunnen wegens o.a. hygienische redenen niet worden geretourneerd! Het betreft hier pruiken, snorren, baarden, beenmode (panty's, kousen, sokken etc.) oorbellen en tattoo sleeves.


3. RUILEN
Indien u een nieuwe maat/artikel wenst te ontvangen, kunt u hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Voor de geretourneerde artikelen wordt het te verrekenen bedrag na controle automatisch terug gestort op uw rekeningnummer. Voor de afhandeling is dit de snelste en meest overzichtelijke methode. Retourneren en opnieuw bestellen zijn twee afzonderlijke procedures in ons systeem.