• Vragen? +31228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Halloween kleding!

Koop een griezelig Halloween kostuum bij Halloweenkleding.net!

Koop een griezelig Halloween kostuum bij Halloweenkleding.net!

Halloween wordt door vele gezien als het leukste verkleedfeestje van het jaar! De uit Amerika overgewaaide trend krijgt hier steeds meer voet aan de grond, dus zorg dat je een lekker griezelige Halloween kleding in huis hebt!

Wat voor Halloween kostuum kies jij?

Bij een Halloween feestje draait het in eerste instantie natuurlijk om de outfits! Je wilt indruk maken als je binnenkomt en niet uit de toon vallen. Zaak om een eng Halloween kostuum aan te schaffen dus! Ga bijvoorbeeld als heks in een lange zwarte jurk en zet een heksenhoed op je hoofd, of ga als een zombie nurse, in een verpleegsterspakje wat onder de bloedspetters zit! Ook voor heren hebben we diverse stoere Halloween kostuums, denk aan een grim reaper of een skeleton kostuum!

Maak je Halloween kleding pas echt af met de juiste accessoires!

De Halloween kleding die we verkopen is leuk, maar met de juiste accessoires wordt het pas echt een eng plaatje! Denk aan een attribuut als een zeis of een bebloede dolk! Of neem als zombie chirurg een stel verse hersenen of een afgehakte hand mee naar het feestje, hilariteit alom! Zet als heks of vampier een donkere Halloween pruik op en vergeet ook vampiertanden en een panty bedekt met spinnenwebben niet. Met accessoires komt jouw Halloween kleding zeker weten nog beter uit de verf!

Creëer een spooky effect met Halloween lenzen

Laat niets aan het toeval over en zorg dat zelfs je ogen veranderen door voor Halloween lenzen te gaan! Deze lenzen zijn eenvoudig in te brengen en veranderen de kleur van je ogen. Zo kunnen je ogen door de lenzenhelemaal wit lijken! Of kun je opeens bloeddoorlopen ogen hebben voor een bloeddorstige uitstraling. Ga voor kattenogen, reptielen ogen of grijze ogen die aan een vampier doen denken.

De engste Halloween maskers vind je bij ons!

Wil je graag een angstaanjagend masker op? Dan zit je hier goed! We verkopen diverse superenge maskers! Wat dacht je van een weerwolf masker met bloeddoorlopen ogen? Of een masker van een wegrottend hoofd of van iemand waarvan het hoofd is doorboord met een schroef? Het kan allemaal! Ook voor de horrorclowns hebben we diverse enge maskers die goed te combineren zijn met de horrorclown kostuums die we verkopen. Liever geen masker op? Kies dan voor Halloween make up, ook hiermee kun je alle kanten op! We verkopen diverse setjes waarmee je een bepaalde look kunt creëren, combineer dit met een tube nepbloed en je bent klaar voor het feestje!

Ook voor Halloween decoratie zit je goed bij Halloweenkleding.net!

> Geef je zelf het feestje? Bekijk dan snel ons ruime assortiment aan Halloween versiering! Naast vlaagenlijnen en ballonnen in Halloween thema verkopen we nog veel meer leuks! Wat dacht je van een met bloedspetters bedekte lopervoor als de gasten binnenkomen? Of een groot spinnenweb dat je kunt ophangen waarin diverse spinnen te vinden zijn. Ga voor de diverse doodskoppen en skeletten die je overal in de ruimte kunt ophangen of zet een grafzerk neer in een donker hoekje.

Snelle levering van jouw Halloween kleding bij Halloweenkleding.net

Bekijk de website en bestel de kostuums en de versiering die jou aanspreken op de website! Wanneer je voor 16:00 bestelt, heb je je pakket de volgende dag al in huis! Liever dezelfde dag al? Kies dan voor Sameday delivery en geniet vanavond nog van een echte Halloween party!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.