• Vragen? +31228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Halloween kleding!

Halloween maskers

Een Halloween masker kopen doe je bij Halloweenkleding.net! Zeer ruim aanbod goedkope Halloween maskers beschikbaar!
Lees meer
Sorteren op:
  • Vragen? +31228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Halloween kleding!
  • Vragen? +31228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Halloween kleding!

Scoor hier een angstaanjagende Halloween masker!

Een super enge Halloween masker is toch wel de accessoire die niet mag ontbreken bij een kostuum. Alleen al om het angstaanjagende uiterlijk van de maskers waardoor iedereen zich rot zal schrikken. Is toch even wat anders dan dat ze jouw eigen gezicht zien. Al zijn er mensen die van zichzelf al enigszins een Halloween uiterlijk hebben ;) Maar de Halloween masker zorgt ervoor dat je anoniem en onopvallend de freaky nights in kan gaan!

 

Meer dan 125 Horror maskers op voorraad!

 We kunnen wel zeggen dat we een zeer ruim en divers aanbod Horror maskers beschikbaar hebben. Ga je als Duivel, Skelet, Zombie, Spook, Geest, Vampier, Clown, Wolf of bv. Monster de Fright nights in, voor ieder outfit hebben we bijbehorende maskers! Bij verschillende kostuums is het Griezel masker al inbegrepen, zo niet dan is er ongetwijfeld een goede keuze te maken uit ons aanbod!

 

Kies voor een enge Scream masker!

Jullie kennen ze ongetwijfeld, de populaire Scream maskers uit de gelijknamige Amerikaanse Horror filmreeks. Het slaperige stadje Woodsboro wordt lastig gevallen door een stalker-moordenaar. Er worden diverse moorden gepleegd en de dader heeft een scream masker met de typische kenmerken! Het scream masker is naast de Halloween Clown maskers een van de meest populaire maskers welke gedragen wordt tijdens griezel feesten!

 

Een Halloween masker de perfecte match met jouw outfit

Een Halloween kostuum is eigenlijk geen kostuum zonder een Halloween masker! Want hoe eng het outfit ook is, het is toch een doodzonde als men jouw eigen gezicht herkend en zichtbaar is. Voor ieder Halloween outfit hebben we bijpassende maskers. Bijvoorbeeld het Duivel-, Zombie-, Vampier-, Clown-, of spook masker! Maak een perfect match en scoor die bijpassende Halloween masker snel!